A VADASKERT ALAPÍTVÁNYNAK SEGÍTETTÜNK!

400 150 Oil! Benzinkutak

Idén is – már hagyományos módon- , egymás megajándékozása helyett, ezúttal a Vadaskert Alapítványt támogatta Partnereivel az OIL! márkanév tulajdonosa a Mabanaft Hungary Kft.

A hazai OIL! márkanév tulajdonosa a Mabanaft Hungary Kft – valamint Partnerei, a tavaly év pozitív visszajelzéseinek köszönhetően, idén is úgy döntöttek, hogy a járványhelyzetre való tekintettel, 2021-ben is rendhagyó karácsonyt tartanak, így egymás megajándékozása helyett, inkább egy közös jószolgálati célt támogatnak.

„Kollégáimmal együtt megkülönböztetett tisztelettel figyeltük egész évben a Vadaskert Alapítványban elsősorban gyógyító-, oktató-, nevelő-, és segítő szakmában dolgozó szakemberek erőfeszítéseit, és áldozatos munkáját, akik pszichés problémákkal élő gyermekekkel és családjaikkal foglalkoznak.  Ezek az emberek sokszor erejüket meghaladó módon igyekeznek a mai napig helytállni, ebben a szokatlan és válságos időszakban. Úgy éreztük, hogy lehetőségeinkhez mérten, minden segítségnek, átutalt forintnak most helye van” – mondta Alács Lajos a Mabanaft Hungary ügyvezető igazgatója.

Az összefogásból ily módon  1500.000 Ft gyűlt össze, melyből megújul a Vadaskert Alapítvány udvara.

Mindenkinek Áldott, Békés és Egészségben Gazdag Karácsonyt kívánunk!

Vigyázzunk Egymásra!

weboldal: https://vk-m.hu/
fb oldal: https://www.facebook.com/vadaskertalapitvany