Az OIL! Németország legkedveltebb benzinkúthálózata 2022-ben

1024 572 Oil! Benzinkutak

Egy 2022-es felmérés* szerint az OIL! lett Németország legkedveltebb kúthálózata!

Az OIL! első helyezést ért el összesítésben és az ár-érték kategóriában. A cég kiemelt helyen végzett számos egyéni kategóriában is, úgy, mint az ügyfélszolgálat, a benzinkutak shopjai, valamint az ügyfelek bizalma terén.

A növekvő benzinárak miatt a töltőállomások is reflektorfénybe kerültek: már rég többet kínálnak, mint tankolási lehetőséget, hiszen a shopban frissen főzött kávé, snackek és autós kiegészítők is vásárolhatók.

A Német Fogyasztói Tanulmányok Szövetsége (DtGV) egy a közelmúltban készült tanulmányában azt vizsgálta, hogy 21 benzinkútlánc** közül a vásárlói vélemények szerint, melyik a legjobb ár-érték arányú hálózat, és melyik élvezi a legmagasabb szintű bizalmat.

Az OIL! lett a legnépszerűbb benzinkút Németországban

A vásárlói felmérésben az OIL! első helyezést ért el az összesítésben és az ár-érték kategóriában. Az 1994-ben alapított német olajipari cég az ügyfélszolgálat, a benzinkút shop, valamint a vásárlói bizalom terén is kimagasló minősítést ért el.

Az OIL! csapata az összesített értékelésben a második helyet szerezte meg, és a vásárlói felmérés szerint az OIL! kutak shopja a legjobb.

*Germany’s best petrol stations, 2022 június. A részvétel kritériuma az volt, hogy az értékelők az elmúlt 6 hónapban tankoljanak a felmérésben résztvevő benzinkúthálózatok valamelyikén. Csak azok a kúthálózatok maradhattak benne a felmérésben, amelyek legalább 80 értékelést kaptak. Maga az értékelés egy 8 fokú skálán történt. Összesen 1556 interjút készítettek és 2385 értékelést adtak le.

** A tanulmányban résztvevő Kutak: Eni/Agip, Aral, avia, CLASSIC, ED, panache, esso, HEM, hoyer, JET, north oil, OIL!, OMV, Q1, Raiffeisen, shell, Sprint / GO, star, team, TOTAL, Westphalia