A MENTŐSZOLGÁLATNAK SEGÍTETTÜNK!

370 210 Oil! Benzinkutak

Egymás megajándékozása helyett, az Országos Mentőszolgálat Alapítványt támogatta Partnereivel az OIL! márkanév tulajdonosa a Mabanaft Hungary Kft.

A hazai OIL! márkanév tulajdonosa a Mabanaft Hungary Kft – valamint Partnerei, idén úgy döntöttek, hogy a kialakult járványhelyzetre való tekintettel, 2020-ban rendhagyó karácsonyt tartanak, s egymás megajándékozása helyett, inkább egy közös jószolgálati célt támogatnak.

„Kollégáimmal együtt megkülönböztetett tisztelettel figyeltük egész évben az egészségügyben dolgozók erőfeszítéseit, akik sokszor erejüket meghaladó módon igyekeznek a mai napig helytállni, ebben a szokatlan és válságos időszakban. Úgy éreztük, hogy lehetőségeinkhez mérten, minden segítségnek, átutalt forintnak most helye van” – mondta Alács Lajos a Mabanaft Hungary ügyvezető igazgatója.

Az összefogásból ily módon 1 200.000 Ft gyűlt össze, mellyel az Országos Mentőszolgálat Alapítványt segítették.

Az összeget az Alapítvány egy Oxylog 3000 sürgősségi hordozható lélegeztető gép beszerzésére fordítja, melyre a Budaörsi Mentőállomásnak van szüksége.  Ennek köszönhetően, már a beteg szállítás folyamatában meg lehet kezdeni a lélegeztetést.

Mindenkinek Áldott, Békés és Egészségben Gazdag Karácsonyt kívánunk!

Vigyázzunk Egymásra!

Budapest, 2020. december 9.
OIL! Hungary