Koronavírus közlemény

Kedves Vásárlóink!

A koronavírus egyelőre tovább terjed Európában, így Magyarországon is. Nyílván Önökben is felmerül a kérdés, hogy mi a helyzet a biztonságos üzemanyag ellátással.

A tárolóinkban megfelelő mennyiségű üzemanyag áll rendelkezésre, a kiszállítások is rendben mennek, így az üzemanyag ellátás jelenleg is folyamatosan biztosított.

A Mabanaft Hungary Kft. mint az OIL! márkanév tulajdonosa elkötelezett a vásárlók és alkalmazottak egészsége és biztonsága iránt és a legfrissebb hivatalos információk alapján cselekszik. Az elmúlt hetekben figyelemmel kísértük a folyamatosan változó helyzetet. Rendszeres párbeszédet folytatottunk a finomítókkal, az üzemanyag telepek üzemeltetőivel illetve a fuvarozóinkkal annak biztosítása érdekében, hogy határozott és higgadt módon reagáljunk az esetleges kockázatokra.

A Mabanaft Csoporttal közösen egy olyan munkacsoportot hoztunk létre, amely a jelenlegi és a jövőbeni helyzet összehangolásáért és proaktív irányításáért felel, figyelembe véve a járvány és a kialakult piaci helyzet által vállalkozásunkat érintő kockázatokat és figyelve az üzlet folytonosságát.

A kormány legfrissebb tanácsai alapján úgy döntöttünk, hogy benzinkutjainkon, a telepeken és az üzemanyag szállításban résztvevő partnereinkkel együttesen olyan intézkedéseket hajtunk végre, aminek segítségével minimalizáljuk munkatársaink és vásárlóink megbetegedési kockázatát, miközben fenntartjuk működésünket. Üzeneteket fogadunk, telefonvonalaink élnek s töltőállomásaink többsége mobiltelefonon is elérhető.

Folytatjuk a helyzet nyomon követését, és ha szükséges, frissítjük tájékoztatásunkat a vásárlók az alkalmazottak, és más érdekelt felek számára. Elkötelezettek vagyunk azért, hogy megfelelő ellátást biztosítsunk az Önök számára, miközben ezen bizonytalan időkben is fenntartjuk ügyfélszolgálatunkat.

Kérdés esetén, szívesen állunk rendelkezésükre: http://www.oil-benzinkutak.hu/kapcsolat/

A Mabanaft Hungary munkatársai nevében minden vásárlónknak, partnerünknek, és szeretteiknek jó egészséget kívánok és bízom abban, hogy közös erőfeszítéssel, a kormányzati és orvosi rendeletek, javaslatok betartásával mielőbb túljutunk a jelenlegi válságon!

Tisztelettel:

Alács Lajos
Mabanaft Hungary Kft.

Budapest, 2020. március 19.