Már elérhető 98-E5 benzin is a Bábolnai OIL! Töltőállomáson

1024 347 Oil! Benzinkutak

Az OIL! márkanév tulajdonosa, a Mabanaft Csoport egy több évtizede működő, németországi székhelyű független, Nyugat-Európában vezető szerepet betöltő üzemanyag forgalmazó vállalat, ami a világ számos országában jelen van. Az OIL! márkanévvel Magyarországon 2005. óta  találkozhatunk, mára 50 töltőállomás szolgálja ki a vásárlók igényét országszerte.  Csak Komárom -Esztergom megyében eme német kúthálózatnak 4, Győr-Moson-Sopronban pedig 10 OIL! töltőállomása található.

Az OIL! Bábolna töltőállomás legutóbbi közleményében örömmel tájékoztatta a lakosságot, hogy 2021-től a kúton az ESZ-95, Diesel, AdBlue és LPG üzemanyagok mellett, már a 98-as E5 benzin is kapható.

S, hogy  mi az előnye a 98-E5 üzemanyagnak?

Magasabb oktánszáma (az OIL!-nál rendszeresen eléri, vagy meghaladja a 100-as értéket is) révén a jobb motorteljesítmény és alacsonyabb fogyasztás miatt választják a  vásárlók. Ezen túl ez az üzemanyagfajta nem tartalmaz szabad alkoholt, ami a ritkábban, esetleg szezonálisan használt járművek, gépek (például fűnyírógép) zökkenőmentes működéséhez is fontos lehet.

Várnak mindenkit szeretettel! Töltődjenek fel az OIL! Bábolnánál!

Cím: 2943 Bábolna, Ács út 2.
Tel: +36-20-548-91-88