Segítettünk

1024 682 Oil! Benzinkutak

Örülünk, hogy segíthettünk a felsődobszai Bárczay Gábor Általános Iskola tanulóinak!:-)

„Kedves Alács Lajos Ügyvezető Igazgató Úr!

Kedves Márton Béla Úr! (kereskedelem és hálózatfejlesztés)

Köszönettel megkaptuk iskolánknak, a felsődobszai Bárczay Gábor Általános Iskola diákönkormányzatának, tanulóinak küldött ajándéktárgyakat tartalmazó csomagjukat.

Nagyon-nagyon köszönjük!

Köszönjük, hogy lehetőségünk lett az Önök segítségével tárgyi jutalomban is részesíteni iskolánk tanulói közül azokat, akik valamilyen plusz teljesítményt nyújtanak, versenyeken, vetélkedőkön sikeresen szerepelnek, sőt, így talán minden olyan gyereknek is adhatunk ajándékot, aki bátorságot gyűjt a szereplésre, megméretteti magát a közössége előtt. Hiszen ezért találtuk ki a „Bárczay garast”. Nagyon jó érzés, hogy sikerélményt biztosíthatunk az Önök által küldött ajándékokkal iskolánk nehéz sorsú, halmozottan hátrányos helyzetű tanulóinak. S tudjuk, hogy ezek az apró ajándékok, melyet biztosítottak számunkra ösztönzőleg hatnak a gyerekek további fejlődésére, s óriási örömet okoznak nekik.

 Hálásak vagyunk Önnek, Önöknek!

Rendkívül jó érzés, hogy van Magyarországon olyan cég, amely szívén viseli az ilyen kicsi iskola kérését is, mint a miénk. Törődtek velünk, gondoltak ránk, csomagot készítettek, tettek, cselekedtek azért, hogy örömet szerezhessenek, még akkor is, ha mi kevésbé tudjuk viszonozni ezt a kedvességet!

Most csak annyit tehetünk, hogy még egyszer megköszönjük az ajándékokat, megköszönjük a csomagbontás élményét, izgalmát, megköszönjük az Önök szeretetét, az oktató-nevelő munkánk segítését, a közösségi munkánk támogatását.

A MABANAFT HUNGARY Kereskedelmi Kft minden dolgozójának jó egészséget, sok-sok sikert kívánunk a 2018-as esztendőben!

 

Természetesen jó volna kérnünk vagy remélnünk a jövőbeni kapcsolatot, segítséget is. Akár úgy is, hogy jó szívvel ajánl bennünket más, segítőkész vállalkozásnak, cégnek, cégvezetőnek, ismerősnek. A mi munkánk folyamatos, a segítség, a szeretet mindig jól jön. Egyre jobban erősít, lelkesít bennünket

 

Felsődobsza, 2018. január 01.

Drótár Elizabet

diákönkormányzati elnök

 

Czabányi Attila

diákönkormányzatot segítő pedagógus

 

Csoltó Lajos

tagintézmény igazgató”

Boda András: Felsődobszai garasok:

http://nepszava.hu/cikk/1148618-boda-andras-felsodobszai-garasok