Aktuális

Megvannak az OIL! Naturtex® nyereményjátékának nyertesei!

1024 550 Oil! Benzinkutak

Ma megtartottuk közjegyző jelenlétében az OIL! Naturtex® kampányának zárósorsolását, melyen az alábbi eredmény született.

A nyertesekkel hamarosan felvesszük a kapcsolatot személyesen.

Gratulálunk!

Megnevezés Darabszám Nyerő kód Töltőállomás
Familia félpárna (fehér) 1 MWN305 OIL! Nagyigmánd
Bambuszos törölköző 50×100 cm, napsárga 1 OZD958 OIL! Balassagyarmat
Melange törölköző 50×100 cm, csoki 1 RYD496 OIL! Petőháza
Melange törölköző 50×100 cm, mályva 1 XGR023 OIL! Balassagyarmat
Feather pléd 200×220 1 DGD951 OIL! Kisszállás
Pink Star baby pléd 1 LZP874 OIL! Nagyigmánd
Beige Star baby pléd 1 RPK769 OIL! Zirc
Műszálas nyakpárna 1 ERG362 OIL! Győr Vas Gereben
Műszálas hengerpárna 1 FPQ493 OIL! Petőháza
Aloe Vera kispárna 1 VLH918 OIL! Bonyhád

Újra megnyitott az OIL! töltőállomás Székesfehérváron – OIL! A német kúthálózat a METRO mellett

1024 519 Oil! Benzinkutak

A feol.hu-n megjelent egy részletes cikk az OIL! Székesfehérvár töltőállomásról, mely 2023. február elején egy komolyabb átépítés után újra megnyitott. A kút shop része teljesen megújult, emellett a szolgáltatásainak a sora is kibővült a korszerűsítés mellett.

Részletek és a teljes cikk az alábbi linken érhető el:

https://www.feol.hu/pr/2023/02/ujra-megnyitott-az-oil-toltoallomas-szekesfehervaron-oil-a-nemet-kuthalozat-a-metro-mellett

Újra MAKASZ kedvezmény az OIL! töltőállmásokon – Tankolj te is -4 Ft/liter kedvezménnyel!

1000 537 Oil! Benzinkutak

2023. februárjától folytatódik az OIL! töltőállomások és a MAKASZ együttműködése, melynek keretén belül minden érvényes MAKASZ kártyával rendelkező vásárló -4 Ft kedvezményben részesül a programban résztvevő OIL! kutakon.

2023-ban több, mint 25 OIL! töltőállomás kötött megállapodást a MAKASZ-szal, mely jelenleg Magyarország legnagyobb kedvezménykártya programja, amely cégeknek és magánszemélyeknek kölcsönösen előnyös együttműködést nyújt. A MAKASZ partnerei révén kedvezőbb feltételeket biztosít tagjainak, akik száma jelenleg meghaladja a 120 000 főt.

A megállapodás lényege, hogy azokon a töltőállomásokon, amelyek csatlakoztak a programhoz 4Ft/ liter kedvezményt nyújtunk a MAKASZ kártya tulajdonosok számára.

A Makasz kedvezmény érvényesítésének feltételei:

  • Érvényes Makasz kártya
  • Számla Makasz kártya kedvezmény használata esetén, kizárólag magánszemély nevére adható.
  • A Makasz kártya használata, napi egyszeri tankolásra jogosít!

Hogyan lehetsz te is részese a kedvezményeknek?

Bővebb információért a MAKASZ kártya kedvezményprogramról kattints ide.

A kedvezményprogramban résztvevő töltőállomások:

Töltőállomás Cím
OIL! Berhida 8182 Berhida, hrsz. 1784
OIL! Bonyhád 7150 Bonyhád, külterület, hrsz. 067/33
OIL! Budapest 1183 Budapest, Ferihegyi repülőtérre vezető út 2/A.
OIL! Dunaújváros 2400 Dunaújváros, Aranyvölgyi utca 6. (Tesco parkoló)
OIL! Dunavarsány 2336 Dunavarsány, Nagyvarsányi utca 155.
OIL! Erdőkertes 2113 Erdőkertes, Fő út 234.
OIL! Füzesabony 3390 Füzesabony, 33. sz. Főút hrsz. 0197/6
OIL! Gyula 5700 Gyula, Csabai út 3.
OIL! Halmaj 3842 Halmaj, 3-as főút hrsz. 022/5
OIL! Kiskunfélegyháza 6100 Kiskunfélegyháza, E5-ös főút, 108-as km hrsz. 0344/33
OIL! Kisszállás 6421 Kiszállás, külterület hrsz.: 0403/28
OIL! Komárom 2900 Komárom, Ácsi út 84.
OIL! Mezőfalva 2422 Mezőfalva Kisfaludy K.u. 408/2 hrsz.
OIL! Mórahalom 6782 Mórahalom, Röszkei út 40.
OIL! Nagyvenyim 2421 Nagyvenyim, Fő út 18/1.
OIL! Pápa 8500 Pápa, Külső Veszprémi út 75.
OIL! Petőháza 9443 Petőháza, hrsz. 269/115
OIL! Szeged 1 6728 Szeged, Back Bernát utca 6.
OIL! Szeged 2 6728 Szeged, Fonógyári út 18.
OIL! Székesfehérvár 8000 Székesfehérvár, Zámoly út hrsz. 02022/6
OIL! Szentes 6600 Szentes, Alsórét 258.
OIL! Szigetszentmiklós 2310 Szigetszentmiklós, Gyári út 45.
OIL! Sződliget 2133 Sződliget, 2-es főút 27,64 km külterület hrsz. 076/19
OIL! Szolnok Nyitás hamarosan!
OIL! Tótkomlós 5940 Tótkomlós, Széchenyi út hrsz. 1053/3
OIL! Tiszafüred 5350 Tiszafüred
Igari út 0424/11 hrsz.

 

RICHEY, a jól ismert rapper a halmaji OIL! kúton forgatta legújabb videóklipjét!

1013 521 Oil! Benzinkutak

A hip-hop világában ismert és elismert fiatal rapper Richey (@imricheyyy) az OIL! halmaji kútján forgatta legfrissebb klipjét. A „Neked” című szám már több mint, 14 800 megtekintésnél jár, nagy örömünkre szolgál, hogy az OIL! hozzájárulhatott Richey sikeréhez!

 

Ammónia alapú üzemanyagok a hajózásban – újabb lépés a zöldebb energiafelhasználás felé

1024 347 Oil! Benzinkutak

A Mabanaft és a Hapag-Lloyd szándéknyilatkozatban rögzítették, hogy közösen kiértékelik annak lehetőségét, hogy az ammóniát, mint környezetbarát hajózási üzemanyagmegoldást használják fel.

A Mabanaft GmbH & Co. KG és a Hapag-Lloyd AG nemrégiben aláírt szándéknyilatkozata szerint a két vállalat közösen kívánja megvizsgálni az ammónia alapú üzemanyagok által nyújtott lehetőségeket a tengeri hajózás területén. Az elképzelés szerint első körben a Hapag-Lloyd hajóit szolgálnák ki a hamburgi és a houstoni kikötőben és annak vonzáskörzetében.

A Mabanaft és a Hapag-Lloyd együtt értékeli ki a tiszta ammónia, mint hajózási üzemanyag biztonságos felhasználásának lehetőségét, mind kereskedelem, mind technológia és nem utolsó sorban a szabályozások tekintetében. Első körben a hamburgi kikötőre nézve vizsgálják meg a kérdéskört, majd ezután hasonlóképp járnak el a texasi Houston kikötőjével kapcsoltban.

Az ammónia, mint hidrogén alapú energiaforrás számos előnnyel rendelkezik és várhatóan az elkövetkező években domináns, ha nem meghatározó szereplője lesz az energiaiparnak.* Erre a trendre válaszul a Mabanaft infrastrukturális fejlesztésekbe kezdett a hamburgi kikötő területén, hogy egy, a tiszta ammónia importálására és szállítására alkalmas platformot hozzon létre. A projekt részeként tavaly novemberben a Mabanaft bejelentette, hogy az Air Products-szal közösen megépítik Németország első zöldenergia importálására alkalmas terminálját. A vállalat célul tűzte ki, hogy 2026-ra hidrogént tudjon fogadni Németországban. A tervezett importterminál a Mabanaft meglévő Blumensand terminálján kerül kialakításra. A beruházás grandiózusságát fémjelzi, hogy Texas városában 2023-ban üzembe helyeznek a Gulf Coast Ammonia LLC – a Mabanaft egyik fő részvényese – tulajdonában lévő ammóniagyártó üzemet. A Mabanaft célja, hogy 2024-re megfelelő és elegendő ammóniát tudjon biztosítani a hajózás kiszolgálásához, valamint, hogy feltárja az ammóniaellátáshoz kapcsolódó infrastrukturális fejlesztések lehetőségeit Hamburg kikötőjében és környékén és az Egyesült Államok déli partvidékén.

„Aktív szerepet játszunk az energiaátállás alakításában, és ügyfeleinknek innovatív üzemanyag-megoldásokat kínálunk az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentésére”

– magyarázza Volker Ebeling, a Mabanaft új energiákért, vegyi anyagokért és gázért felelős alelnöke.

„A hajózásban ezt az átmenetet kívánjuk támogatni, például az ammóniagyártásban történő beruházásokkal és a kapcsolódó ellátási infrastruktúra fejlesztésével”.

Tony Elliott, a Mabanaft ammónia részlegének vezetője meg van győződve arról, hogy a hajózás számára az ammónia új lehetőségeket tár fel:

“Az ammónia potenciálisan fontos szerepet játszhat a globális tengeri hajózás szén-dioxid-kibocsájtásának mentesítésében. Az ammónia energiasűrűsége nagyobb, mint például a tiszta hidrogéné, és könnyebben szállítható és tárolható” – mondja.

A Hapag-Lloyd egy olyan vezető globális hajózási vállalat, mely konténeres szállítással foglalkozik világszerte, így működésükhöz elengedhetetlen, hogy rendszeresen vásároljanak hajózási üzemanyagokat. A vállalat mélyen elköteleződött a fenntarthatóság mellett, így megbízható zéró szén-dioxid-kibocsátású üzemanyagbeszállítókat keresnek a kulcsfontosságú stratégiai kikötőkben.

„A megújuló energiával előállított ammónia egy igen ígéretes fenntartható üzemanyag, amely a jövőbeni tengeri hajózás energiaszerkezetének szerves részévé válhat. Várakozással tekintünk a Mabanafttal való együttműködés elé, és izgalommal tölt el minket, hogy együtt léphetünk rá az iparág éghajlatsemlegessége felé vezető útra” – mondta Jan Christensen, a Hapag-Lloyd globális üzemanyag-beszerzési igazgatója.

Mindazonáltal a hajózási ágazat szén-dioxid-mentesítése egy olyan globális kihívás, amely cselekvést és kötelezettségvállalást követel meg az ágazat összes résztvevőjétől. A globális megoldásokhoz olyan globális szakpolitikai keretre lesz szükség, amely számos folyamatot támogat annak érdekében, hogy az ammóniát mindenki számára hozzáférhetővé tegyék, mint zéró szén-dioxid-kibocsátású üzemanyagot.

Előzmények:

https://www.oil-benzinkutak.hu/a-mabanaft-es-az-air-products-ujabb-hamburgi-beruhazast-jelentett-be-a-ket-ceg-nagymeretu-terminal-epiteset-tervezik-mely-zold-energia-fogadasara-es-tarolasara-lesz-alkalmas/

https://www.oil-benzinkutak.hu/mabanaft-uton-a-zold-jovo-fele-fenntarthato-uzemanyag-technologiak/

*A hidrogén nagy energiasűrűségű anyag, amelyet nagy konverziós hatékonyság és tisztaság jellemez. A szén-dioxid-kibocsájtása nulla, így környezetvédelmi szempontból forradalmasíthatja az energiaipart.

KÖSZÖNJÜK NEKTEK!

1024 613 Oil! Benzinkutak

Köszönjük minden dobozolónak, hogy együtt szebbé tehettük az ünnepeket több, mint 1100 kisgyermek számára. Hálásak vagyunk, hogy ilyen értékes és önzetlen emberek fordulnak meg az OIL! töltőállomásokon, nélkületek nem sikerülhetett volna!

Országszerte összesen 1123 gondosan és szeretettel összekészített doboz gyűlt össze kutjainkon, ami a Baptista Szeretetszolgálat szervezésében jutott el azokhoz, akiknek a legnagyobb szüksége volt rá.

KÖSZÖNJÜK NEKTEK és 2023-ban folytatjuk! 😊

Ha lemaradtál volna az akcióról, akkor bővebb információkat itt találhatsz a legutóbbi kampányunkról.

ÚJRA MEGNYITOTT A SZÉKESFEHÉRVÁRI OIL! TÖLTŐÁLLOMÁS!

1024 640 Oil! Benzinkutak

Megújult székesfehérvári benzinkutunkon tankoló automata segítségével már BÁRMIKOR tudsz tankolni! A shopban pedig nyitási akcióval várunk reggel 06.00 és este 21.00 között a készlet erejéig! Most minden tankolás után ajándékba kapsz tőlünk egy HELL ENERGY COFFEE terméket, az általad kiválasztott ízesítésben. Az akció a készlet erejéig tart, siess, hogy le ne maradj!

Szolgáltatások:

Autópálya matrica
Shop
Kávéautomata
HOT-DOG
Melegszendvics
Mobil feltöltés
Palackos gáz
Nagynyomású töltő
Főzött Lavazza kávé
Levegő
Telenor számla befizetés
Free Wifi

Az OIL! Németország legkedveltebb benzinkúthálózata 2022-ben

1024 572 Oil! Benzinkutak

Egy 2022-es felmérés* szerint az OIL! lett Németország legkedveltebb kúthálózata!

Az OIL! első helyezést ért el összesítésben és az ár-érték kategóriában. A cég kiemelt helyen végzett számos egyéni kategóriában is, úgy, mint az ügyfélszolgálat, a benzinkutak shopjai, valamint az ügyfelek bizalma terén.

A növekvő benzinárak miatt a töltőállomások is reflektorfénybe kerültek: már rég többet kínálnak, mint tankolási lehetőséget, hiszen a shopban frissen főzött kávé, snackek és autós kiegészítők is vásárolhatók.

A Német Fogyasztói Tanulmányok Szövetsége (DtGV) egy a közelmúltban készült tanulmányában azt vizsgálta, hogy 21 benzinkútlánc** közül a vásárlói vélemények szerint, melyik a legjobb ár-érték arányú hálózat, és melyik élvezi a legmagasabb szintű bizalmat.

Az OIL! lett a legnépszerűbb benzinkút Németországban

A vásárlói felmérésben az OIL! első helyezést ért el az összesítésben és az ár-érték kategóriában. Az 1994-ben alapított német olajipari cég az ügyfélszolgálat, a benzinkút shop, valamint a vásárlói bizalom terén is kimagasló minősítést ért el.

Az OIL! csapata az összesített értékelésben a második helyet szerezte meg, és a vásárlói felmérés szerint az OIL! kutak shopja a legjobb.

*Germany’s best petrol stations, 2022 június. A részvétel kritériuma az volt, hogy az értékelők az elmúlt 6 hónapban tankoljanak a felmérésben résztvevő benzinkúthálózatok valamelyikén. Csak azok a kúthálózatok maradhattak benne a felmérésben, amelyek legalább 80 értékelést kaptak. Maga az értékelés egy 8 fokú skálán történt. Összesen 1556 interjút készítettek és 2385 értékelést adtak le.

** A tanulmányban résztvevő Kutak: Eni/Agip, Aral, avia, CLASSIC, ED, panache, esso, HEM, hoyer, JET, north oil, OIL!, OMV, Q1, Raiffeisen, shell, Sprint / GO, star, team, TOTAL, Westphalia

Ismerd meg a Naturtex® BI-OME® kezeléssel ellátott antibakteriális termékeit!

776 409 Oil! Benzinkutak

Tudtad, hogy mostani kampányunkban is vásárolhatsz BI-OME® kezelt párnákat? Méghozzá akár -55% kedvezménnyel!

BI-OME® kezelt
Memory nyakpárna

BI-OME® kezelt
Memory párna

BI-OME® kezelt
nagypárna

Miért forradalmi a BI-OME® technológia? Itt bővebb információt kaphatsz!

Ha kíváncsi vagy, hogy mely Naturtex® termékeket vásárolhatod meg nálunk kedvezményesen, nézz körbe webshopunkban.

Ha részt szeretnél venni a kampányban, akkor a pontgyűjtés részleteiért kattints ide.

A MABANAFT ÉS AZ AIR PRODUCTS ÚJABB HAMBURGI BERUHÁZÁST JELENTETT BE: a két cég nagyméretű terminál építését tervezik, mely zöld energia fogadására és tárolására lesz alkalmas.

1024 347 Oil! Benzinkutak

A sajtótájékoztatón részt vett Robert Habeck, szövetségi gazdasági és klímaügyi miniszter, valamint Dr. Peter Tschentsche, Hamburg főpolgármestere.

2022. november 17-én az Air Products és a Mabanaft Hamburgban bejelentette, hogy szándékukban áll megépíteni Németország első zöld energia fogadására és tárolására alkalmas nagyméretű terminálját a hamburgi kikötőben. A két cég együttműködése jelentős lépés a zöld ammónia importálása és disztribúciója felé. A nagyszabású projektet ünnepélyes keretek között jelentették be, melyen Robert Habeck, szövetségi gazdasági és klímaügyi miniszter, valamint Dr. Peter Tschentsche, Hamburg főpolgármestere is részt vettek.

A két cég célul tűzte ki, hogy már 2026-tól hidrogént tudjon biztosítani Németország számára. Ebben kulcsfontosságú szerepet tölt be a Mabanaft hamburgi kikötőben már meglévő, stratégiai fontosságú tárolótelepe ide érkezik be az Air Products és partnerei által világszerte üzemeltetett nagyméretű zöld hidrogéngyártó létesítményekből a szállításra alkalmasabb zöld ammónia, melyet zöld hidrogénné fognak visszaalakítani az Air Products hamburgi létesítményeiben. Ezután jut el a tiszta energia a helyi és észak-németországi vásárlókhoz.